Πουλιά

Πουλιά

Προβολή πλέγμα:
(0)

Versele Laga Premium Prestige African Parrot 1kgr

10,70€
Το African Parrot Loro Parque Mix είναι ένα εμπλουτισμένο μίγμα σπόρων με επιπλέον στοιχεία τροφίμων, ειδικό για όλους τους Αφρικάνικους παπαγάλους, όπως Zακό,  Jardine και   παπαγάλοι ..
(0)

Versele Laga Premium Prestige Australian Parakeet 1kgr

8,50€
Το Australian Parakeet αποτελείται αποκλειστικά από ποιοτικούς σπόρους, που επιλέγονται σε συνάρτηση με τη φυσική τροφή των διαφόρων τύπων Παπαγάλων Αυστραλίας. Το μίγμα Australian Parakeet είναι μια ..
(0)

Versele Laga Premium Prestige Badgies 800gr

6,60€
Εμπλουτισμένο μίγμα σπόρων με σφαιρίδια VAMγια παπαγαλάκια- Το μίγμα είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες, αμινοξέα & μεταλλικά στοιχεία για βέλτιστη κατάσταση- Βέλτιστη εντερική λειτουργία και πέψη (..
(0)

Versele Laga Premium Prestige Canary 800gr

7,80€
Εμπλουτισμένο μίγμα σπόρων με σφαιρίδια VAMγια καναρίνια- Το μίγμα είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες, αμινοξέα & μεταλλικά στοιχεία για βέλτιστη κατάσταση- Βέλτιστη εντερική λειτουργία και πέψη (Fl..
(0)

Versele Laga Premium Prestige Finches 0,8kgr

8,80€
Εμπλουτισμένο μίγμα σπόρων με σφαιρίδια VAMγια καρδερίνες- Το μίγμα είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες, αμινοξέα & μεταλλικά στοιχεία για βέλτιστη κατάσταση- Βέλτιστη εντερική λειτουργία και πέψη (F..
(0)

Versele Laga Prestige Canary 1kgr

3,30€
Η κελαϊδίνη Prestige Canaries είναι ένα παραδοσιακό μείγμα για όλα τα καναρίνια. Εξαιρετικά κατάλληλο για το κελάηδημα των καναρινιών όπως για Waterslager και Harzer.Σύνθεση:Κεχρί 63%, ρούψεν 19%, μαύ..
(0)

Versele Laga Prestige Loro Parque African Parakeet Mix 1kgr

8,50€
Το African Parakeet αποτελείται αποκλειστικά από ποιοτικούς σπόρους, που επιλέγονται σε συνάρτηση με τη φυσική τροφή των lovebirds και άλλων parrotlets. Το African Parakeet Loro Parque Mix είναι μια π..
(0)

Versele Laga Prestige Loro Parque Amazon Parrot Mix 1kgr

10,70€
ο Amazon Parrot Loro Parque Mix είναι ένα μείγμα σπόρων εμπλουτισμένο με έξτρα στοιχεία τροφίμων, ειδικό για όλους τους παπαγάλους Νότιας Αμερικής, όπως Αμαζόνειοι, Pionusses, Caiques  μικρά Μακά..
(0)

Versele Laga Prestige Loro Parque Ara Parrot Mix 2.5kgr

19,20€
Το AraParrotMixαποτελείται αποκλειστικά από ποιοτικούς σπόρους, που επιλέγονται σε συνάρτηση με τη φυσική τροφή των παπαγάλων μακάο,  Moluccan, μαύρου κακατούα. Το AraParrotLoro Parque Mix είναι ..
(0)

Versele Laga Prestige Loro Parque Australian Parrot Mix 1kgr

10,70€
Το Australian Parrot Loro Parque Mix είναι ένα μείγμα σπόρων εμπλουτισμένο με επιπλέον στοιχεία τροφίμων, ειδικό για όλους τους παπαγάλους Κακατούα. Όλα τα Prestige Premium Loro Parque μείγματα αποτελ..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)