Αποστολές-Πληρωμές

 

Α. ΠΛΗΡΩΜΗ

  1. Πληρωμή με κάρτα πιστωτική ή χρεωστική.
  2. Αντικαταβολή στον courier με μετρητά ή στον υπάλληλο μας με μετρητά ή με κάρτα πιστωτική ή χρεωστική. 
  3. Δεν γίνεται η πληρωμή με αντικαταβολή όταν τα προϊόντα αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία. 

     

Β. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

  • Για παραγγελίες άνω των 60 ευρώ, δωρεάν μεταφορικά.
  • Ο τρόπος αποστολής εξαρτάται από το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας.

  1. Η αποστολή των προϊόντων έως 3 κιλά γίνεται με courier με κόστος 6 ευρώ.
  2. Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 3 κιλών μπορεί να πραγματοποιηθεί αποστολή με μεταφορική εταιρία κατόπιν συνεννόησης με κόστος 7 ευρώ.
  3. Ο χρόνος παράδοσης για αποστολή με courier ή μεταφορική, κυμαίνεται από 1-4 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα την περιοχή, στην περίπτωση που το προϊόν υπάρχει σε παρακαταθήκη. Ο χρόνος αλλά και η δυνατότητα παράδοσης της παραγγελίας στον χώρο σας εξαρτάται αποκλειστικά από την εκάστοτε εταιρία courier και ΟΧΙ από την sportndog.gr
  4. Όταν η αποστολή γίνει με υπάλληλο της εταιρίας μας η παράδοση θα γίνεται από τις 12:00 έως 18:00 για παραγγελίες οι οποίες θα δίνονται έως τις 10:00 η ώρα, αλλιώς θα παραδίδονται την επόμενη ημέρα με ελάχιστη παραγγελία 20 ευρώ.

 

Γ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η sportndog.gr δηλώνει ότι τα στοιχεία που ζητούνται από τους χρήστες δε παραχωρούνται για κανέναν λόγο σε κανέναν άλλον εκτός εταιρείας.

Η εταιρεία μας διατηρεί και χρησιμοποιεί αυτά τα αρχεία για λόγους ενημέρωσης των πελατών της, στατιστικούς ή οικονομικούς λόγους και φυσικά για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Ο κάθε πελάτης έχει το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να αλλάξει τα στοιχεία του, να τσεκάρει την ορθότητά τους καθώς και να διαγράψει το προσωπικό του αρχείο.

Στην περίπτωση κατάθεσης ψευδών στοιχείων την sportndog.gr έχει την δυνατότητα να προβεί σε διαγραφή του πελάτη και διακοπή της συνεργασίας του με την ιστοσελίδα μας.