Ξηρά τροφή γάτας

Προβολή πλέγμα:
(0)

CAT ADULT CHICKEN & RICE 2kgr

14,00€
Πλήρης Grain Free τροφή για ενήλικες γάτες, ηλικίας άνω των 12 μηνών, με ένα μέσο επίπεδο φυσικής κατάστασης. Η συνταγή Optimanova με Κοτόπουλο και Ρύζι είναι ειδικά σχεδιασμένη για την προστασ..
(0)

CAT EXQUISITE CHICKEN & RICE 2kgr

14,50€
Πλήρης τροφή για απαιτητικές ενήλικες γάτες ή/και για γάτες με πεπτικά προβλήματα ηλικίας άνω των 12 μηνών. Η Optimanova Adult Exquisite με Κοτόπουλο και Ρύζι είναι μία συνταγή ειδικά σχεδιασμέν..
(0)

CAT HAIRBALL CHICKEN & RICE 2kgr

14,50€
Πλήρης τροφή για ενήλικες γάτες άνω των 12 μηνών, ειδικά σχεδιασμένη για την εξάλειψη της τριχόμπαλας.  Η Optimanova Cat Hairball με κοτόπουλο και Ρύζι είναι μία συνταγή ειδικά σχεδιασμένη για ν..
(0)

CAT MATURE CHICKEN & RICE 2kgr

15,00€
Πλήρης τροφή για ενήλικες γάτες ηλικίας άνω των 7 ετών.  Η Optimanova Adult Mature με Κοτόπουλο και Ρύζι είναι η ιδανική τροφή για γάτες ηλικίας 7 ετών και πάνω. Ο ιδανικός συνδυασμό των μετάλλω..
(0)

CAT STERILISED CHICKEN & RICE 2kgr

15,00€
Πλήρης τροφή για ενήλικες γάτες άνω των 12 μηνών, ειδικά σχεδιασμένη για τη διατήρηση της ζωντάνιας και τον έλεγχο του βάρους μετά τη στείρωση.  Η διαδικασία της στείρωσης προκαλεί αύξηση της όρ..
(0)

Flatazor Crocktail Adult 2kg

15,00€
Πλήρης τροφή για ενήλικες γάτες με γαλοπούλα. ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΡΙΧΟΜΠΑΛΩΝ (φυτικά εκχυλίσματα)Ο συνδυασμός βύνης σιταριού, φυτικών εκχυλισμάτων και το κατάλληλο επίπεδο ακατέργαστων ινών περιορίζουν τις ..
(0)

Flatazor Crocktail Adult Sterilize 8+ 2kg

19,60€
Πλήρης τροφή για στειρωμένες γάτες ηλικίας άνω των 8 ετών. Επίσης κατάλληλη για γάτες με τάση παχυσαρκίας. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑΑφυδατωμένες ζωικές πρωτεΐνες (25% min) (κοτόπουλο, πάπια, γαλοπούλα, χοιρινό)...
(0)

Flatazor Crocktail Kitten 2kg

19,60€
Πλήρης τροφή για γατάκια και θηλυκές γάτες στο τέλος της κύησης και κατά τη διάρκεια του θηλασμού. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑΑφυδατωμένες ζωικές πρωτεΐνες (28% min) (κοτόπουλο, πάπια, γαλοπούλα,&nb..
(0)

Flatazor Crocktail Sterilized Chicken 2kg

19,60€
Πλήρης τροφή για στειρωμένες γάτες.Επίσης κατάλληλη για γάτες με τάση παχυσαρκίας. ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΥΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ισσορροπία μετάλλων)Η ισορροπία και το μειωμένο επίπεδο περιεκτικ..
(0)

Flatazor Crocktail Sterilized Chicken 400gr

5,00€
Πλήρης τροφή για στειρωμένες γάτες.Επίσης κατάλληλη για γάτες με τάση παχυσαρκίας. ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΥΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ισσορροπία μετάλλων)Η ισορροπία και το μειωμένο επίπεδο περιεκτικ..
(0)

KITTEN CHICKEN & RICE 2kgr

14,50€
Πλήρης τροφή για γατάκια ηλικίας μεταξύ 2 και 12 μηνών, καθώς και για εγκυμονούσες ή θηλάζουσες γάτες  Η Optimanova Kitten με Κοτόπουλο και Ρύζι είναι ειδικά σχεδιασμένη έτσι ώστε να θρέφει κατ..
(0)

Leonardo Adult Complete 2kgr

19,00€
Για ενήλικες γάτες από 1 έτους Η LEONARDO Adult Complete 32/16 αποτελεί μια πολύ γευστική επιλογή από τη σειρά LEONARDO Adult με μειωμένη περιεκτικότητα ενέργειας (16% λιπαρά) για γάτες που είναι λιγό..
(0)

Leonardo Adult Lamb 2kgr

20,00€
Για ενήλικες γάτες από 1 έτους Η LEONARDO Adult Lamb έχει μια πολύ ιδιαίτερη γεύση. Το υψηλό ποσοστό του αρνιού σε αυτή την συνταγή από την ενήλικη σειρά των προϊόντων LEONARDO το καθιστά ιδιαίτερα κα..
(0)

Leonardo Adult Light 2kgr

21,00€
Για υπέρβαρες ενήλικες γάτες Η αύξηση του βάρους έχει πολλές αιτίες. Είτε λόγω κακής διατροφής με πάρα πολλές λιχουδιές, είτε λόγω ορμονών μετά από στείρωση, σε όλες τις περιπτώσεις μειώνεται η ευκινη..
(0)

Leonardo Kitten 2kgr

20,00€
Για γατάκια έως 1 έτους Η LEONARDO Kitten είναι ιδιαιτέρως εύκολη να αφομοιωθεί επειδή περιέχει περισσότερο φρέσκο ψαχνό κρέας κοτόπουλου, καθώς και καρπούς Chia για τη ρύθμιση του εντέρου. Κατά τους ..
Εμφάνιση 1 έως 15 από 40 (3 Σελ.)